Måndagen den 15 juli 2019

Tjenare!

Idag väcktes vi av AL för att sedan sjunga för Bärgarn (Emma Ö) som fyller år idag! Efter sången var det morgonbön, frukost och lektion. Precis som vanligt fast detta var vår sista lektion :(. På lektionen idag pratade vi om livet och döden. Sedan hade vi middagsbön och därefter var det middag. Några snälla AL:are och ledare hade lagat fantastiskt god spenatsoppa. Även om det serverades soppa idag blev det ingen gråtfest vilket var skönt!

Sedan var det dags för fritid och som de flesta andra dagarna utnyttjade alla den på olika sätt. Några drog till Paletten medan andra duschade och vissa stack till den lokala pizzerian. När klockan ringde hade Bärgarns mamma fixat en otrolig tårta. Den var stor, god och väldigt vacker. Nästa gång klockan ringde var det för att kyrkospelslektionen började. Idag övade några på själva pjäsen, några fixade med rekvisita och några övade rapp.

När vi slutat fick vi reda på att vi skulle klä upp oss till middagen eftersom det var kärlekstema. Alla var superfina och vi fick god mat. Men det bästa av allt var att det serverades efterrätt (!!!) dock var den väldigt lik bajs (Edvins åsikt). Därefter gick vi upp på vinden och lade oss på madrasser med täcken och kuddar. Ledarna tände levande ljus och hade valt varsin text och låt som de sedan upp. Temat för kvällen var löööv!!! <3

Vi har precis haft completorium och nu käkar vi kvällsfika.Tack o hej leverpastej (vegansk)!

Hälsningar till Millan från borgen <3 <3 <3

/Zigge, Teddy, Hugo och Edvin