Tisdagen den 30 juni 2020

Hej alla fantastiska läsare där hemma. Denna dag har vart helt magisk, allt ifrån den dagliga morgonstädningen till en suuper mysig sagostund.

Vi började dagen med att vakna av att vår fantastiska mamma tog tempen på oss, vilket är den helt unika, nya traditionen på Sundborn. Hittills har ingen haft feber, vilket är Grymt. Strax där efter så ringde kapellklockan och det var dags för morgonbön, det verkade som att en del var rätt hungriga då man kan ha hört en kurrande magen. Dagen fortsatte med lektion och sedan var det dags för middag, och de som höll i den var Isabelle, Emma, Niklas och Max, som blev en gudomlig chilli con carne och chilli sin carne – Tack Tesla och Molle!

Efter lunchen så var det dags för mamma och pappa att åka på ett ytterst spännande äventyr till bl.a. ICA Maxi och Clas Olsson i Falun. När de kom tillbaka till gården var det dags för utdelning av alla DK’s beställningar. Det som de flesta blev mest glada över var……… HÅRFÄGEN!!! Alla killar blev väldigt exalterade över den rosa och den glittriga hårsprayen. När alla hade fått en ny hårfärg var det dags för kyrkospel då vi kom på vår fantastiska handling, men mer en så får ni inte veta.

Nu var det dags för via do lo rosa, men tråkigt nog började det ösregna. Alla sprang in och det resulterade i att DK hade en suuper mysig sagostund uppe på vinden där vi lyssnade på ”Bröderna Lejonhjärta”. Vi har verkligen börjat komma varandra nära och mysfaktorn är höger än någonsin. Efter de hade en del fått en sovstund och alla var rätt dåsiga bär vi skulle till Kapellet för Completorium som även det var en mysig stund. Sedan var det dags för dem efterlängtade godnattkramarna, vi tror att de var de bästa på länge.

Nu är det dags för våran lilla stund med mamma och pappa och vi ska prata om samtycke vilket vi tycker är en väldigt viktig del.

Massa kramar från Bambi, Nike och Greven

Morgonbön i solskenet utanför härbret

Det regnade en stund, men inte var AL ledsna för det!
Samling på gårdsplanen för instruktion från fritidsledarna.