Onsdagen den 1 juli 2020

Tja tja bloggen!

Vi blev väckta av mamma Emma och pappa Rasmus klockan 8 efter en lång absolut sovnatt. Där efter tog dem tempen på alla som vanligt utan några problem.

Klockan ca 08:45 var det dags för morgonbön. Den var som vanligt väldigt mysig. Därefter var det dags för frukost som fixas av de fantastiska ledarna och AL. Efter frullen var det städtävling som nu börjar bli lite uttjatat (förlåt mamma och pappa).

Efter den avskyvärda städtävlingen var det lektion där vi pratade om skapelsen. När den långa lektionen var klar var det äntligen luuuuuuunch. Till lunch bjöds det på fantastiska RESTER som var mycket omtyckta.

Efter lunchen var det spex och fjäsk för städtävlingen. Och en efterlängtad fritid där vi gjorde massa skoj. Bla vollyboll, yoga, gymnastik, stretch, löpning, styrka så gården förändrades till ett träningsläger. Men efter all träning var det KIOKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När den härliga fritiden var över var det dags för kyrkospel med Birger och Tobbe. Under kyrkospelet så tänkte vi kring olika manusidéer.

När kyrkospelet var klart var det dags för kvällsmat, då bjöds det på laxsoppa vilket var mycket gott!!

När soppan var i magen så fortsatte vi på Via dolorosa, eftersom vi hade galen otur igår när det började regna PRECISSSS när vi skulle börja rundan.

Till slut var promenaden över och då var det kompletorium som alltid är lika mysigt. Och eftersom vi åt soppa var det gråtfest.

I en skum ordning var det nu godnattkramar, eftersom kvällsfikat var korvgrillning. DK och AL myste runt lägerelden. PSSSSSS ledarna sa att vi fick sitta där en timme till. Det blev nog två eller tre eller kanske fyra, aja något sådant. Vi hade i alla fall jättemysigt med sånger och lekar. Till slut var det god natt och eftersom Klas och Kajsa slaggade så hade hon lagt ut lappar i HELA stora huset om att ”var tystaaaa”, ”härja inte”, ”SMYYYYG” osv.

GOD NATT och tacohej!!!!

//Hanna, Johan och Teodor

20 ton sand som skall fraktas till volleybollplanen som skall bli tipp-topp.
Korvgrillning och mys
Kajsa vill verkligen sova.