Torsdagen den 2 juli 2020

Torsdag den 2 juli 2020

Hej kära läsare! Hoppas ni fick en bättre väckning än oss. Vi vaknade till pappa Rasmus och farbror Tobbe som framförde en högljudd brottning med hög musik. Vi kan väl säga att vi vaknade med ett ryck.

Det var en väldigt fin morgonbön innan härlig frukost. Där efter var det dags för lektion (yeeey). Under lektionen gick vi igenom förlåtelse och kyrkan, vilket alla konfirmander tyckte var väldigt intressant. Speciellt dem som halvsov.

Nu var det middag och middagsbön som Bambi, Johan, Kajsa och Alex höll i med Nicklas på trumma. Sedan en god tacolunch som Molle och Tesla hade lagat. Eftermiddagen inleddes med en betalning för nattens utespring. Vi liade, fixa köket då AL Ebba och Bambi bakade ett fantastiskt bröd, och började lägga sand på vår naajsiga volleybollplan. Efter detta har Nike beslutat att lia är hennes framtida drömjobb.

Direkt efter var det en lumpen måltid på fem minuter som bestod av kladdkaka med saft. Sedan var det dags att göra av med energin på kyrkospelet som blev väldigt intensivt med många intensiva idéer som ledde fram till några bra beslut.

Gissa vad?!

Mat igen!! Denna gång blev det den berömda Sundborns maten, fjällpasta. Efter detta började vi äntligen på Corona Crise Cup (CCC). Då den första tävlingen var frågesport som vi fortfarande spänt väntar på resultatet ifrån.

Nu väntar vi på godnatt kramar och en härlig stund med mamma och pappa.

Stora (Corona safe) Sundbronskramar från,

Linn, Bambi, Nike, Greven och Ebba!!

Konfirmanderna leder middagsbön vid Frälsarkransen.
Middag i partytälten. Fungerar jättebra, även om det är lite kallt.
Rättning av svaren på frågesporten. Alltid engagerat.