Onsdagen den 13 april 2022

Idag började det med att vi konfirmander och al träffades på vinden och pratade och umgicks med varandra. Det var roligt att träffa alla igen och prata om allt som pågått i livet. Sedan var det kvällsmat med bordsbön innan maten och då blev det tacos och alla var glada, sedan efter maten gick alla till sina sängar och bäddade de samt lärde känna de man skulle bo med. Efter det så körde vi namnlekar på vinden vilket var ormen och lakanet. Efter det var det dags att måla en duk till kapellet. Då skulle man två och två pensla på färg på varandras händer och sedan trycka fast sina handavtryck på duken 5st var. Flera tryckte fast handavtryck på n paus varandras tröjor och tog bilder med kameror. Efter en liten paus ringde klockan och vi alla gick till kapellet. Där hade vi completorium. Därefter gick vi till stora huset för att äta kvällsmacka samt dricka lite te till kvällsfika. Bambi är allas favorit :))))) <3333 puss och kram från alla glada små barn hej på dig leverpastej 🙂

Harry, Filippa och Harald