Skärtorsdagen den 14 april 2022

Hej bloggen!!!!!! Nova, Tyra och Sixten här. HIPP HIPP HURRA FÖR IDAG ÄR DET ARTINS (AKA Carl Martin Palmquist) FÖDELSEDAG JIPPI!!!!.  Idag fick vi världens tårta asså omg jag dog det var 100% smet och grädde (Sixten), vi andra tyckte att den var helt okej för att ha varit gjord av ett par ungdomar. 

Idag har vi fått en undervisning av arbetsledarna på hur vi smyger ut på natten. Lektionen var så otroligt intressant att norrlänningarna somnade. Vi sjöng två timmar om nu har våra stämband gått av period. VI MÅSTE FÅ NÅGON PAUS!!!!!. Vi har också startat den årliga olympiaden som vi har gett namnet kampen om Kajsas one-piece. Free våra bröder från fafnu. 

Vi hade brandövning idag och födelsedagsbarnet ramla ner och bröt alla benen han ligger nu på intensiven i Falun under omhändertagning.

Prank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var egentligen jättetråkigt vi klättrade ner för stegar och ingen skadades.

tjo cat all fat cool ihmisiä, jotka voivat kääntää tämän olet eliitti

Shoutout AL Ellylylylylly och SUNNNEE!!!!! KUNGAR ÄR NII

Lektion om Bibeln.

Kajsa agerade brandlarm

Utrymningen gick snabbt och bra.

 

Det är mycket att städa efter trädfällningen

Dagens födelsedagsbarn med dagens födelsedagstårta.