Långfredagen 15 april 2022

Hej o hå tjo flöjt!!

Denna vackra långfredag har vi haft riktigt skoj. Vi fick en hel natts sömn i våra knarrande sängar. Till frukost bjöds vi av en trevlig lyxig buffé som bestod av gröt, fil och mackor, riktigt smarrigt om du får fråga oss. Sedan igår har vi haft något så kallat städtävling, där det går ut på att ha renast rum. Men egentligen så handlade det om bäst uppträdande. Än så länge leder adjunkt. Efter det så gick vi till kyrkan för en långfredagsgudstjänst, då vi även fick våra mobiler.  Sedan gick vi till paletten och köpte fett med godis, som var halva priset faktiskt #SaveThePlanet #SaveOurWallets. Tillsammans med vårat godis gick vi hem, glöm inte regeln ”Om påsen är öppen är det fritt fram att ta”.  När vi var hemma hade vi fritid och sen var det dags för middag (AKA lunch). Det bjöds på potatisbullarrrrrrrrrrrr, MUMS. Sedan hade vi en lektion om bibeln som hölls av vår vackra Emma, hon var kung. Vi lärde oss mycket! Till Swedish fika blev det chokladbollar var av det största hade några extra ingredienser: soja, ketchup, oregano och smör. VI MÅSTE KRAMAS NU HEJDÅ TYVÄRR VÅRA ÄLSKLINGAR.

Hälsningar HILJA, OSKAR och VIKTOR (inte Alfred).

Shoutout till kingen Sune,  Harald (AL) och deras bästis Fatima <333333333333333333333

Promenad till Sundborns kyrka för långfredagsgudstjänst. Fantastiskt vårväder.

Selfie med prästen. Bra bevis för att man har varit i kyrkan.

X

Palettens omsättning ökade mångfalt och godisförrådet försvann som vårsnö i solsken.

Kvällen avslutades med djupa samtal kring mobbing runt Via Dolorosa.