Påskafton lördagen 16 april 2022

Hej bloggeloggiloggigoggiloggiloggiloggiloggen! Dagen började med världens bästa väckning ever, 5 extremt kattiga påskkärringar kom dansande och sjungande in, de tänkte bränna oss på bål men som tur var är vi inte häxor. Efter den dramatiska väckningen så tog några en välbehövlig dösch och gjorde sig redo för dagen. Halvfixade sprang vi till kapellet med våra kragliga morgonröster och där var det dax för morgonbön.

Frukosten var uppäten och nu var det dax för mamsen och papsen att döma städtävlingen. Man vinner inte om man inte smörar sönder så vi tjejer hade kommit på bästa spexet men några (adjunkt) förrådde oss och körde sitt egna race.

Sen var det lektion och under lektionen provade vi kåpor till konfirmationsdagen och lagning var väl behövligt så hoppas ni har nål och tråd hemma. 

Igår natt hade vi det lite för roligt och vi var ganska sämst på att vara tysta så sedan när vi kom tillbaka till våra rum var alla kuddar borta vilket betyder att man får FAFNU. För att fira vår allra första FAFNU fick vi skotta snö, bära grenar och skala potatis men det var inte så farligt som det låter utan det var riktigt roligt och det var definitivt värt det. Inatt kommer dock ingen smyga ut för det är absolut sovnatt och då vill man inte åka fast för då får man åka hem. 

Till middag (lunch) var det restfest och Vera (ledaren) hade kommit på en lek med kort för att få platser vid middagen. Blev man dragen först fick man välja maträtt först. Sen var det dags för tipspromenad och ett stopp på paletten (coop).

Till kvällsmaten (middag) fixade alla sig påskfina för att äta en riktig banger till måltid, det serverades potatis, sill, kottbullar, fisk, prinskorv och mycket mer. 

Nu är det dags för de populära godnattkramarna men en viktig sak att nämna innan vi går är en tyst minut för alla stolar som har omkommit under dagens lekar. 

Hoppas ni alla har haft en BANGER dag 

Taco hej leverpastej från

Blomman (Vera), Eddie och Elma

Utdelning av beslagtagna kuddar till de nattliga utespringarna.

Fafnu! Våren får lite hjälp på traven.

Utprovning av kåpor.

Tipspromenad stod på programmet efter middagen.
Påskbuffé

Molle och Vera och AL-arna som jobbat i köket bjöd på en fantastisk påskbuffé