Måndagen den 4 juli

Tjena bloggen!! Det är första dagen på konfirmationen.

Lägret startade med att alla konfirmander kom till gården runt 2 snåret, men inte alla. Glutten kom hit 1 då hans familj hade andra planer, Baljan kom till lägret kl 3 då hon hjälpte till i köket med Tesla medans alla andra var i kyrkan. Men varför var alla i kyrkan må tro?? JO DU! Där hade de dop. Det döptes 6 pers MyYcket tRevligt. 

Efter det så blev det dopfika då det blev kakor och saft (saften blandades av ingen mer än BALJAN) och det var mycket trevligt(igen). Efter fikat blev det namnlekar på vinden då ledarna tyckte att vi behövde lära oss fler namn vilket ingen av oss hade hjärnkapaciteten till. Men men, nya tag imorgon. Efter de ytterst lärorika lekarna åt vid kvällsmat( det omvärlden kallar för middag). Kvällsmaten var lagad av ingen mindre än gårdens egna TESLA. Det blev någon form av deg med korv i, det var inte riktigt en höjdare av alla lägerbarn men A FOR AFFORT. Efter middagen blev det lite fler lekar som denna gång faktiskt var roliga, vi körde bland annat mördare och tidningsleken. Sedaan vart det completorium vilket var MYcket TreVliGt, med mycket fin sång från alla inblandade parter. Sedan kvällsfika pch det är där vi befinner oss nu.

TACK FÖR OSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skrivet av Baljan, Glutten och Bollnäs (mycket vackert) Syns imorgon 🙂 Puss OCH KrAm