Torsdag 14/7 2022

Flingiling catching BLOGGEN!!!!!!!!!! Idag så har äntligen Blomman och Maja kommit tillbaka till gården och tyvärr så har Linn lämnat oss än en gång, hon skulle köpa mjölk eller nått. AL hade sitt årliga spex idag men det berättar vi mer om sen, vi har ätit och druckit av Guds heliga mat. Som vanligt så var det gröt eller flingor till frukost. Sen hade vi lektion där vi pratade om Jesus. 

Efter vi hade ätit en mycket kulinariskt måltid som bestod av potatisbullar.  Av någon anledning blev det hallon sylt istället för lingonsylt till bullarna men det funkade bra ändå. Sedan fick vi tyvärr reda på att vi inte hade någon fritid vilket alla blev väldigt ledsna över. Det slutade dock med att vi hade en väldigt rolig lek där tjejerna och killarna fick fråga varandra frågor, OMG SPICE. Därpå så gick vi ut och då hade hade AL fixat ett underbart spex!!!!!! MEN DE ÄR JU LITE HEMLIGT SÅ DSVDV NI FÅR VÄLL VETA MER OM DET ÄR NI GÅR HÄR I FRAMTIDEN FRAMTIDA KONFIRMANDER. 

Efter blod, svett och tårar hade vi kyrkospel där vi fick reda på vårat manus. Vi tror att det kommer bli suveränt. Vi hann dock inte öva något, tyvärr. dock hann vi dansa och sjunga dem ljuvliga sångerna som vi sedan ska lära oss utantill. 

efter vårt gädha hade vi kvällsmat vilket var det godaste under veckan, tack flinken!   sedan blev vi uppkallade till vinden med täcke och kudde, både al och dk. där läste Irma en lång saga om en trollunge som blev bortbytt. sedan var det kompletorium och kvällsmat med en ny version av don a la pace. godnatt!