Fredag 15/7 2022

tjjaa blogilogilogilogilogen, denna fantastiska morgon började som alltid med en fantastisk väckning från våra fina AL:are, idag var det de fantastiska sångfåglarna Emil, Tom, Harald, Agust och Tobbe som sjöng (dona la pace) Idag blev det god god gröt med gårdagens baguetter. Dagen fortsatte i vanlig ordning med lektion ledd av mammis och pappis, dom skötte sig utmärkt, dock värkar det som om att de vill skämma ut oss då vi fick många och långa pratpauser under de arbetande timmarna. Den ökända SBG pesten härjar fortfarande runt på gården vilket gör att vi blir mycket begränsade, våran rätt att gå till paletten är fortfarande frånvarande. Men vilken tur att vi då har fantastiska Irma som med ett leende tog emot hela gårdens beställningar som bestod av allt ifrån flingor, ölkorv och hårband. 

Efter middagen var det kyrkospel och alla små gulliga konfirmander fick läsa igenom sina repliker för första gången. Och nu kommer vi till den mindre populära delen av dagen då det bjöds på morot och ingefärssoppa. Till sist var det dags för olympiaden då vi spelade volleyboll. Sen blev det mys i kapellet och snart är det godnatt kramar så nu är vi tvungna att avrunda puss puss kram och godnatt ifrån Viktor, Blomman, Atlas och Sixten!!!!!