Lördag 16/7

Hejsan hoppsan alla gulliga griskultingar!! 

Alfred, Tyra, loka och Nova ät tillbaka på det ökända bloggen. Frågan är då vad har vi egentligen gjort idag, jo det ska vi berätta. Vi vaknade av en fantastisk uppvisning till låten dancing queen och den dansades och sjöng av tre dancing queens. Vi hade morgonbönen som inte kan vara en nyhet vi det här lagret.  Vi hade en lektion med Emma om relationer där vi fick välja vem som skulle dö av 8 st personer med olika yrken när man skulle ta sig till en öde ö. Nova och Alfred höll middagsbönen tillsammans med Nils och Sixten. Efter de åt vi korvstroganoff till middag och hade fritid i två timmar då det inte hände något kul eftersom vi hade absolut sovnatt natten innan och inte kunde få fafnu. Vi hade där efter kyrkospel då vi fick öva in våra repliker och sedan fick vi sjunga i kapellet. Som kvällsaktivitet avslutade vi volleybollturneringen och körde några omgångar flaggan. 

Shoutout till AL Emil som är ett musikaliskt geni. 

Gåta: Vilken gris kan man stoppa hel i munnen?

Svar: Sluta fuska och lös gåtan själv!!!!!!…

Tack för oss glöm inte att titta på frost 1 och 2

Shoutout till hp som gör det godaste brödet någonsin!!!!!…..!!!!♥