Söndagen den 17e Juli 2022

HEY SISTERS!!!! Tjenare bloggen!

Today it was waking up with Simba. Tema då många fick vaselin i panan. Vi dammade sedan lite frukost vilket var ytterst kulinariskt. Det var ingen morgonbön i kapellet på grunda av att det var söndag och att det då blev gudstjänst i kapellet klockan 11. Vi skulle ursprungligen va på frilufts gudstjänst med den lokala församlingen men eftersom vi är så drabbade av det härliga viruset corona så hade vi en egen gudstjänst här på gården. Efter gudstjänsten var det en lång fritid då vi denna dag fick se oss lämna många AL och fick träffa nya så vi hade därför en lång paus så vi kunde säga hejdå och hej ordentligt. Efter några timmar av väntan och hejdå tårar blev det middag runt 2 med Flinkens dammiga nudlar. Queen slayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! sen va de lite kul o sånt liksom o sånt. Vi bytte rum och degade typ, slay. im shy…uwu sk sk sk. Godnatt…………………..

En otroligt välutförd blogg skrivning med otroligt samarbete, deltagande individer:Booby boi slay, Elmu och Tusssano.

#slaysisters #kulinariskt #dammagalet #slayqueen %slaypros0 #savetheturtles #KLABBEISKING

 

LAVA OCH BALJAN HÄLSAR… kaktus… kaktus…