Måndag 18/7 2022

HEJ HEJ BLOGGIS!

vi väcktes av en otroligt svår frågesport som hölls av Dagmar, Quigley och Bambi, det var ett ansträngande sätt att vakna på men det går väl an! 

som vanligt hade vi morgonbön som var extra tråkig. sen ¨åt vi frukost som vanligt.efter det var det städtävling. Till lunch/middag var det restfest och vi fick äta det förra veckans left overs. Till middag var det myskväll och det blev köttbullar och spagettijiuvui. Under kvällsmaten var det levande underhållning i form av att operasongerskan Irma och Errriiikk tillsammans med den blivande violonisten Tesssssan och gittaristen Tob i ass Stael von holstein. De spelade melodifestivalvinnarlåten Love is an open door från Frost och någon annan dunderlåt från filmen Trassel, och sen spelade Tessan tillsammans med sin försvunne kusin Teshan samtidigt som hennes döda kompis Tzesshan Schöngj sjöng. Sen var det mys mys på vinden. Sen var det klällsfika och Loke brände sig på tungan för att Tessan hade hällt upp tevatten i hans kopp som var långt över 20 grader celcius. Nu måste vi gå för mammis vill ha sin dator PUSS PUSS och stora kramar ifrån Tessan och Loke