Tisdag 19/7 2022

Tjenare bloggis! Astrid and Tyra här.

Vi startade dagen som vanligt med elgitarr som väckte oss. Tyvärr vankade många av oss väldigt sjuka med feber, och behövde vila stora delar av dagen. Loke fyller 15 idag, så han fick sång och kladdkaka medans vi andra fick chokladpudding.

På våran sista lektion för detta läger skrev vi våra redovisningar till konfirmationen i grupper. Vi valde ett tema som en grupp och skrev en text tillsammans. Vi åt potatis och löksoppa till lunch.

Efter lunchen hämtade vi vårat godis som gården hade beställt från paletten eftersom vi inte får lämna gården. Sedan cyklade vi till kyrkan för att öva vårat kyrkospel. Vi listade ut saker som uppställningar och formationer och körde igenom hela föreställningen med sånger och allt. Dock var det många trötta och hostiga, så det kanske inte lät alltför bra.

Som kvällsaktivitet skapade vi en mässa. Vi valde temat Pokémon och delades upp i grupper för att fixa alla moment i mässan, som till exempel möblering, sång, predikan, och nattvarden. Det var väldigt roligt att ha en lite mindre seriös mässa, och att kunna skratta tillsammans. 

Dagen avslutades med scones till kvällsfika, och godnattkramar.

Shoutout till Sune och Honda #BrAL

Tessan har nåt o tillägga; det var inte jag som skrev om tesschan och tesshan eller vad dom skrev, de va Loke och Viktor. så de va inte jag punkt slut.