Måndag 3 juli 2023

Tjingeling badring allesammans!!!!

Lägret har börjat och bloggen är tillbaka! Runt kl 14 anlände vi till ett regnigt Sundborn. Alla fick hälsa och krama varandra innan det var dags för dop. Våra fina pojkar Emil, Oliver, Johannes, Thomas, Folke och Olof skulle döpas. Efter ett trevligt dop, där Benjamin, Pelle och Oskar nästan brände ner kyrkan med dop-ljusen (dom var svåra att hålla i), blev det gott fika med vänner och familj på gården. Vi tog farväl av föräldrarna och startade lägret med en informativ och utmattande lektion. Efter lektionen blev det dags att förtära lite mumsiga tacos. Efter tacosen var förtärda blev det dags för kompletorium i kapellet. Efter fina sånger och böner blev det kvällsfika och godnatt sång. Lägret hade fått en bra start och alla var glada tills Emil tog hem Benjamin livs-besparingar på en väldigt tursam hand i natt-poker (Tobias får ej veta detta). 

Detta var allt för denna dag och vi ses nån annan gång, fina hälsningar från Emil, Alfred, Oliver och Benjamin.