Onsdag 5 juli 2023

Godmorgon idag klockan 08:00 fick vi kastrullock upptryckta i ansiktet och vaknade till liv. Vi duschade tillsammans. Efter det hade vi morgonbön utomhus i det fina vädret för att sedan äta frukost och kyrkospel. Vi hade också fika som var väldigt gott med torra mariekex och för omväxlingens skull vattenmelon. Vi hade kyrkospel och vi skrev repliker. Vi hade middagsbön o hjalmar levererade sedan käka chili zin carne. Jag fick för att Bruno leaka bilder på mig så jag fick fafnu med bollnäs. Vi fick den jobbigaste fafnu. Resten av gruppen (inga tjejer för dem hade fafnu) gick och badade medan. Vi käka kanelbullekladdkaka, vi hade rast o alla kör brassering. Efter det hade vi kyrkospel igen och körde toki toki. Sedan var det såklart dags att äta och sedan olympiad, “Kampen om fafnu free-card”. När det var dags för bedömning av våra arbeten fick resten av oss leka amerikabsbuffaloelefanr. Seen var det lite fritid och det var roligt. Vi hade completorium och nu har vi kvällsfika. Det var någon som förstörde för alla när hen skrek ett jättefult ord utanför kapellet med öppna fönster.

Nu ska kramas Godnatt!

Folkeboy, Astrid/Pippi, Bobbe och shoutout till glutten