Tisdag 4 juli 2023

vi började denna fina dag av att bli väcka till wake your a$$ up bc it’s time to go beast mode av Glutten och Nils

sedan så gick vi till kapellet och hade morgonbön. Efter bönen så var det dags för frukost då vi fick gröt och närigs rikt bröd man ska vara tacksam för maten man får. Efter det så hade vi lektion i två timmar då vi förberedde en eget kompetorium. Efter lektionen så fick vi lite rast det inkluderade fika. Sedan hade vi lektion igen. Sen blev det middags bön och efter det middag. Det blev pasta och tomatsås. Efter maten så var det rast och då så stack vi till palleten och köpte lite olika saker såsom goddis, vhips och läsk förståss. De som hade fa eller fafnu var tvungna att arbeta. Olof fick rensa avloppet:). Vi hade lite lunch rast och efter det så hade vi två timmar lektion igen. Efter den lektionen så var det kvällsmat. Det blev padtaiwok. Det va nget protoien och den va så vegansk så allakan äta den. Det är bra. Efter maten var det olymapiaden och vi målade flaggor som varje grupp fick bestämma en egen  och gjorde en sång som vi sjöng för varandra. Alla var väldigt duktiga på att sjunga och det va kul att spendera tid med varandra. Sedan blev det kvällskompitome som var mysigt. Sedan blev det nattmacka och te. På vår frtid splear vi brazilain cirkel och då sparkar man boll till varnardra utan att den ska nudda marken. Det är många som tycker att den här leken är rolih och vi är många som spelar den här leken. Vi gj

 

Mvh Hjalmar, Thomas, Simon och Oscarh