Torsdag 6 juli 2023

Idag vaknade vi samma tid som vanligt kl 08:00 sedan gick vi till kapellet och hade morgonbön. Efter det så åt vi frukost, efter det hade vi lektion och då läste vi upp våra texter om vårt dop och vår församling, sedan hade vi lite paus och fikade, sedan var lektion igen, då sjöng vi massa låtar. och sedan hade vi middagsbön i kapellet, sedan åt vi middag, det blev halloumi stroganoff.                                                                                                          Vi hade fritid i 2 timmar men det blev inget för alla hade FAFNU. Efter det hade vi kyrkospel när vi satt i grupper och bestämde vad vi skulle ha för repliker. Sen hade vi eftermiddagsfika och fick en degig kaka, för Hilja fyller år. Det började regna och åska, så alla satt inne och skrek. Till kvällsmat fick vi en indisk gryta med blomkål, efter kvällsmaten gjorde vi Cluedo i verkligheten som ledarna hade fixat. Sen fick vi fika igen. Efter det var det Godnatt-kramar.  

Hejdå.

Kramar från Miranda, Sixten och GB