Fredag 7 juli 2023

Hej bloggen!!! Vi vaknade av att Astrid och Hilja skakade våra sängar och lurade oss att vi missade morgonbönen. Efter morgonbönen fick vi fet frulle med mackor och ingen bränd gröt. Sen blev Tobbe sur på Pelle när han “råka” paja dörren för han ville ha sin mobil. Sen hade vi lektion med Tobbe och då var han på bättre humör och vi tränade på att hitta i bibeln. Efter lektionen var det middagsbön med allas favoritlåtar. Det var fett kul. Middagen efter bestod utav en pastasallad med saft som smakade gurkvatten. På fritiden sen valde alla att dra till paletten medans Cummin slaggade. På kyrkospelet sen gjorde vi lite dramaövningar + skrev lite manus. Innan kvällsmaten hade vi en fritid som varade i 3 minuter och 23 sekunder. Till kvällsmat var det pizza som alla blev sjukt glada av (förutom Glutten o Freddie som fick glutenfritt som smaka pajdeg). Efter vi hade käkat med SPÖregn som öste ner var det äntligen dags för kvällsaktiviteten som bestod av “catch the flag”. DK vann (typ) alla gånger. INGEN AL UTAN L!!!!! När ledarna senare förstod att AL:arna inte hade en chans (typ) så blandade vi lagen. Det var en vild lek och folk blev typ dragna och brända av brännässlor + ett faceplant rakt i gräset (L Annie). Efter luktade alla som skit så alla tog en kort dusch innan completorium med finfint cellospel av vår favorit Alice. Vi har precis ätit kvällsfika och snart är det dags för godnattkramar.

Fett bra hälsningar från Cummin, Bruno och Annie…….

Catch the flag