Onsdag 12 juli 2023

tjenaaaa bloooooggggeeeeeeen!!!!!

idag blev vi väckta av lugn musik som var väldigt skönt den var skriven av Emil Westermark som är 04 som också har gått här på gården. låten heter ”då cyklar jag nog hellre själv´´ och jag rekomenderar att lyssna på den. https://www.youtube.com/watch?v=T5E6ihhgoho&ab_channel=EmilWestermark-Topic den släpptes fredagen den 7 juli 2023 och den har ett antal lyssningar på spotify.

Vi gick ner och hade morgonbön som vanligt.Sen som vanligt är alla sjuka så det var inte tyst på bönen utan alla satt och hosta i takt. 

Efter morgonbönen var det ju frukost som vanligt med oboy och bara oboy för de flesta. Efter frukosten hade vi lektion med Tobbe på vinden och vi fick nya middagsböngrupper vilket var ganska skojjigt. Nu hittade vi precis en after bite som alla sniffar på. 

Det har regnat hela dagen och hela veckan så de flesta sitter mest inne på sina rum och äter chips. Vissa tränar dock volleyboll inför turneringen imorgon. Idag hade vi också olympiaden där vi skulle göra en pjäs av ett ord som började på B. sedan så hade vi completorium i kapellet och efter det hade vi kvällsfika och du ska vi snart ha godnattkramar. Klara (Gb) Klara och Henrik.