Torsdag 13 juli 2023

Hej bloggish!!!!!! Idag väcktes vi av att ett flertal AL:re sprang in och låtsades att kapellklockan redan ringt, inte en enda dk gick på det (al behöver lite repetition på teater). Efter det hade vi morgonbön och käkade frukost inomhus då det var en dusch utomhus. Med gröt i magen begav vi oss till en låååååååång lektion, när lektionen äntligen tog sitt slut hoppade vi på cyklarna och åkte till Carl Larsson gården. 

Det handlade till mestadels om en massa konst och poetiska saker bla bla bla.. efter en stund var vi klara och satt oss ner i solen och käkade glass (de som hade råd) 45kr för EN kula??!! rena rama rånet. När vi kom hem hade vi kyrkospel där vi bla övade repliker och lärde oss jerusalema dansen ihop (taktkänsla är något vi saknar i denna grupp). 

Middag!!!!! korvstroganoff med ris, klassiker..gott var det trots lite underkokt ris. 

Efter middagen var det dags för VOLLEYBOLLTURNERING P2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fåll sög (ledarna) men vi andra briljerade (förutom guds gullungar som har förlorat alla matcher.. L) 

Nu äter vi kvällsfika och det är snart dags för godnattkramar <3333

Sov gott, ät gott- Turbotompa, Greta, Olof och Folke

creddar annie och pippi också