Onsdag 19 juli 2023

Hej bloggen!!!

Idag har det varit en jätterolig dag här på sbg som vi nu ska berätta om.

Vi vaknade av en unik föreställning föreställning, det var en basist av perfektion (Max) som kom in i rummet och började spela ett AC/DC solo och tre (typ) nakna AL:are som stod och gjorde ingenting, det var fett bra. Efter det var det dags för frukost som var banger. Sedan var det en så kallad lektion som handlade om förlåtelse med våran underbara bonuspappa Birger, det var superkul!!!!!Under lektionen fick vi även gå iväg och prova kåpor vilket också var riktigt trevligt eftersom alla var så otroligt snygga(såklart?!!). Därefter så var det en jättesmaskig middag/lunch i form av en tunnbrörulle med pulvermos och körv, DET VAR SÅÅÅ BANGER.

Sedan var det dags för fritid för de som varit riktigt duktiga och sovit hela natten och för resterande var det dags att avnjuta lägrets näst sista FAFNU.

Efter “fritiden” var det äntligen dags att dra till kyrkan och repetera kyrkospelet för imorgon är det nämligen GENREEEEP!!! När vi kom hem vankades det kvällsmat och såklart var den precis som middagen en riktig banger(pastan var dock lite överkokt tyvärr). När alla var mätta och glada så hade vi kvällsaktivitet uppe på vinden som idag bestod av LEDARS(p)EX. Det var riktigt långtråkigt till en början men efter ett tag blev det faktiskt riktigt roligt. Nu har vi precis ätit kvällsfika och ska snart ha allas favorit, godnattkramar och sedan nattning. 

Godnatt!

Denna blogg skrevs till största del av Freddie men också av Andreas och Pelleee:)