Torsdag 20 juli 2023

Tjabba tjena hallå bloggen, vilka coola bananer vi har här!

Idag var väckningen något alldeles speciellt! Vi kan börja med faktumet att de väckte oss 30 min sent, vilket egentligen bara var skönt. Men sen var det dags för väckning vilket också var lite annorlunda. Istället för att spela hög musik och dansa runt i rummen bestämde de sig för att det var en bra idé att bara vissla i grässtrå så att det bara lät tillräckligt högt för att vi skulle vakna. Detta var ett extremt jobbigt sätt att börja dagen på. Sen var det dags att sätta plattan i mattan för att det  var mycket kvar att göra på dagen! Efter både frukost och morgonbön begav vi oss iväg på våra stålhingstar mot kyrkan för att repa lite inför konfirmationen (Inga spoilers) och sen var det dags för fotografering med kåpa. Alla såg ut som Jesus och bilderna blev helt otroligt dunderbra (som sagt inga spoilers)! Efter fotograferingen var det dags för lite middag då de bjöds på Fried Rice vilket (om jag får säga det själv) var en av de absolut största favoriterna på gården (men inte bland alla). Vi hade sen en ovanligt kort fritid (med efterlängtad mobil) som avslutades med lite fika här på gården. Sen var det som en jojo och så far vi tillbaka med våra trovärdiga stålhingstar till våran alldeles egna Sundbornskyrka. Nu var det snart dags för det efterlängtade genrepet av kyrkospelet inför AL och ledarna vilket var första gången inför publik. Även om det var lite nervöst så blev det ett fantastiskt kyrkospel, som resulterade till Birgers reaktion: “Jag hade gåshud i 40 minuter”. Sen när vi hade gråtit en bit tillsammans och alla slutade vara svimfärdiga så var det snabbt tillbaka för att hinna få äta lite kvällsmat. Det gick dock inte så snabbt på grund av ett behov av godis från paletten, så det blev lite försenat. Sen blev det en god hamburgare med alla tillbehör en kung/drottning kan tänka sig! Efter en festlig måltid med mycket skrik och mums var det dags för en rolig kvällsaktivitet. Eftersom det var så roligt med Capture the flag första gången så bestämde ledarna att de var i god tid att få lite revansch. Efter lite svett och tårar var det dags för kvällsfika med en efterfrågad klassiker på gården, nämligen: GRÖTBRÖÖÖÖÖD!!!! Sen var det äntligen dags att börja varva ner sig för kramar och sen var dagen över! 

Hejdå bloggen!!! 

Av: Oliver, Miranda och Andreas